nak duit lebih..cepat klik

12:52:00 PM

awak kebawah lagi tau tuk baca entry baru..entry ni sticky:)
sebelum tu awak klik banner dia dulu :)

kalo en.nuffnang kita kena pastikan traffic kita gile meletup..
tapi heartbeat tak perlu..
anda teruja bila tengok earning anda nanti..
mari kita tengok macam mana nak join de club..

step 1 : klik pada banner ini :)






step 2 : korang akan sampai ke pages ni..
then korang klik pada arah anak panah..

hah kat situ ada 2 kan yang saya bulatkan..so ikiu korang nak klik yang mana korang suka..salah 1 tu korang boleh klik..

step 3 : then akan terus menuju ke sini..

then korang klik create account..hah kat tempat yang saya bulatkan tu..

step 4 : korang isi form yang disediakan ekh..
then klik pada yang saya dah bulatkan tu..korang agree dulu pastu baro korang continue

step 5 : korang klik MY HB!Affiliate macam yang telah dibulatkan tu


step 6 : korang klik get code..yang saya bulatkan tu

step 7 : korang pilih lah bentuk camne korang nak..pastu ada code then copy and paste macam biasa :)


senang je kan :)
bila dah ada acc pastu kononnya korang nak ek earning korang..
just login cam biasa pastu klik MY HB!Affiliate


semudah ABC..

p/s : mari earning ramai2..sedapnya makan ABC..

thankz to ella lala..sebab ajar cmne nak get the picture :)

update : harap maaf dengan setiap kesalahan ejaan..saya memang mengalami masalah tersebut..biasalah kanak-kanak ribena :)



You Might Also Like

4 Comment