comeback in progress

10:10:00 PM

aku baca tajuk pun rasa nak gelak 5 hari 5 malam 
kahkahkah

in progress banyak nak kena edit
yelah pening tengok semua dah lain dari dulu 

faktor umur ni kena take time laa nak ejas blog ni

love 
mira sazali

macam nak buat comeback je

10:08:00 PM

Assalammualaikum semua

YaAllah lama sungguh blog mira ni bersawang
Start main blog ni masa zaman jahiliah lagi 

Start dengan cakap kurang sopan 
Kahkahkah

Agaknya kalau rasa nak buat comeback , ada lagi tak orang baca blog zaman sekarang ni
Ke 5 tahun lagi orang baca blog semua ekh 
Kahkahkah

Dulu start blog ni zaman kolej lagi
Zaman selekeh poyos habis

Bila start je kerja 
Kerjaya mira yang tak sama dengan orang lain masa dia
Buat kan mira tak de masa untuk karang cerita

Makanya tinggal lah dunia blog ni
september 2011 mula lah terkubur blog mira

hari januari 2018 rasa nak buat comeback

Dari single sekarang tanpa sedar anak dah 1
Anak pun dah start sekolah tadika
YaAllah cepatnya masa berlalu

Zaman mula blog zaman tengah mengatal
Hot story pasal buah hati yang merepek sangat 
Kahkahkah

Rupanya bukan jodoh ku 
Allhamdulillah jodoh bukan seberapa lama kita berkawan dengan dia
Tapi dia akan hadir bila tiba masanya dan allhamdulillah banyak perkara lebih baik berlaku selepas itu

Dan kehidupan selepas bergelar isteri adalah sangat di impikan
Di kurniakan seorang anak yang comel

inshaAllah ini akan jadi Diari untuk mira sebagai kenang kenangan suatu harini
Sebab bila baca semula semua ni kenangan akan buatkan kita lebih matang dan kenangan terindah 

love
mira sazali