awak disana..tq jadi followers saya..

Saturday, August 31, 2013

0 pesanan

korang..sory..banyak sangat link dah tak de..lama tak update....nanti ada masa aku update lah ye pape patut..

p/s :  bajet blog ko hot ke mira


update : harap maaf dengan setiap kesalahan ejaan..saya memang mengalami masalah tersebut..biasalah kanak-kanak ribena :) awak boleh tinggalkan komen kalo nak ye..klik komen diatas..mari komen :)

after 2 years saya menaip semula

0 pesanan




hai korang....
lama gile kan aku tak menulis...
2 tahun kot!!!!
ke dekat 3 tahun ekh...ok dah mula keliru..hahaha
sehingga aku lupa apa paswood blog aku..OMG OMG

aku abik 2 tahun je lah..
2 tahun juga lah aku dah keja..yeah..start je keja dah tak buka langsung dah blog aku..busy sangat kononnya..
padahal tiada lagi en lappy..
alasan malas nak beli..lagipon keja tak pakai en lappy..nurse kan tak juga en lappy..

2 tahun ni..macam-macam perkara terjadi..

  • saya dah keja 2 tahun..macam-macam pengalman keja yang saya dapat..manusia ni macam-macam jenis ekh..kalo yang baik tu baik sangat..yang jahat pegh..
  • saya dah abis belajar..ekkhh bukan sebelum ni memang ah abis ke...tu yang duk blogwalking macam nak gile..bukan lah..dah convo.. yyyeeaaahhhh!!!!
  • cinta hati berubah orang...kalo korang penah baca entry aku sebelum ni...cinta hati aku lain....dalam masa 2 tahun ni..aku jumpa dengan orang yang sesuai..and alhamullilah


  • saya dah berjaya sampai ke china...yeeaahh..ujung tahun lepas saya pergi beijing...tak sangka kan dapat pergi negara orang..tak sangka aku mampu pergi melancong..macam dalam mimpi sey...bak kata orang..belajar pandai-pandai sampai negara china..saya sampai juga..

  • bulan 4 tahun ni genap lah setahun aku kenal dengan en m.  semuanya terjadi tanpa dirancang..jumpa juga saya dengan jodoh..insyallah..
  • tak lama lagi nak berubah dari cik kepada puan mira...aku dah betunang seyy..tapi bukan dengan orang yang aku kawan dulu...tak tahu macam boleh jadi macam tu..semuanya terjadi secara tetiba je...korang penah tak dengar orang cakap... "kawan dengan orang lain..bercinta dengan oran lain..kawen dengan orang lain" aku rasa pepatah tu memang tepat kat aku lahh..


p/s : banyak sangat dah ni merepek...pasni next entry next year kot..ooppss...tengok lah ye bila rasa tetiba ada masa nak update..

busy untuk wedding preparation :)


p/s : malas nak edit gambar.....rindu nak en lappy..dapat edit gambar..


update : harap maaf dengan setiap kesalahan ejaan..saya memang mengalami masalah tersebut..biasalah kanak-kanak ribena :) awak boleh tinggalkan komen kalo nak ye..klik komen diatas..mari komen :)

Tuesday, September 13, 2011

60 pesanan
pegh..rindu kat korang semua..
terlalu bz dengan keja sampai tak mampu nak wat apa..
dah rasa macam tak de life je..
keja pon xmenentu je..
bajet nak up entry penuh2..
jap lagi aku yang tak larat nak up 1 entry pon..sangat letih...


update : harap maaf dengan setiap kesalahan ejaan..saya memang mengalami masalah tersebut..biasalah kanak-kanak ribena :) awak boleh tinggalkan komen kalo nak ye..klik komen diatas..mari komen :)

Sunday, August 28, 2011

gile rindu blog n semua

1 pesanan
salam korang semua...selamat hari raya..
pegh..korang jangan marah yeah kalo hari ni tetiba entry aku aku up bagi penuh..
hahahha..
yelah termaklum jelah baru jumpa streamyx kat umah ni hah..
duk keja baru nak mula hidup tak delah tenet ya..
beruk band pon xde lagi..
tapi kan kot² korang rasa nak bagi aku hadia beruk band aku terima jelah..
hahahha...
pegh serius sey aku rindu ile nak merepek raban kat blog ni hah..
pada yang follow saya thanks ekh..
apa jelah yang ada kat blog huduh ni hah..

nasib baik wei aku dapat cuti raya..
yelah nurse kan susah dapat cuti raya..
next year nak beraya meh lah datang jenguk aku kat hospital sultan ismail jb..
confirm aku tak dapat raya tahun depan..
so tahun ni kena lah raya sakan..hahhah


p/s : gile lama aku tak update cabara 30 aku..member yang aku tag lai jauh dari aku...boleh r kalo nak update banyak hari terus...hahaha


wish me gud luck :)Align Center

update : harap maaf dengan setiap kesalahan ejaan..saya memang mengalami masalah tersebut..biasalah kanak-kanak ribena :) awak boleh tinggalkan komen kalo nak ye..klik komen diatas..mari komen :)