silent reader!

1:08:00 AM



wah...kat sini saya nak bagitau..
saya ngaku saya ni memang silent reader..
suka wat blogwalking tapi tak tinggalkan pape link..
bukan sahaja link kat shout korang malah commet pon tak
aisshh..tak tahu lah ekh kenapa suka cam tu..
tapi apa sahaja blog yang saya follow update entry saya mesti pergi jenggah blog n baca entry tersebut...
masa baca senyum-senyum..ada kala sedih.tapi pastu tekan X..tanpa tinggal pesanan ataupon link..
ada orang cakap kalo nak up traffic ke..followers ke kenalah tinggalkan link..
tapi saya tak wat cam tu..tak pasti kenapa ekh...
saya dah follow orang pon jadi silent followers..
follow diam cam tu je..
kalo orang tu perasan saya perasan lah..
jika tak biarlah..
janji saya suka baca entry anda..

lagipon tujuan saya berblog adalah nak meluangkan masa terlapang..
n hobi saya yang suka pot pet..
kalo ada orang yang sudi mendengar luahan hati memang jarang update blog ni..
saya hanya meluahkan kat blog bila saya rasa tak de orang nak teman saya..so blog lah peneman saya..

lagipon saya tau 'awak' bz kan..so tak pe..
semoga 'awak' berjaya k..

aish..sian korang kena dengar saya bebel-bebel perkara tak penting ini..
hah..nak tinggalkan pesanan ni..

JANGAN LUPA CLICK APA YANG PATUT EKH..YANG ADA KAT SEBELAH KANAN N KIRI..
CLICK PN.HEARTBEAT n EN>NUFFNANG
tq tau korang :)

p/s : kalo korang prasan setiap entry mesti ada p/s kan..nak tau tak kenapa..coz i realy love story p/s i love u..
so suka tinggalkan p/s pada korang :)




You Might Also Like

4 Comment