awak disana..tq jadi followers saya..

Sunday, April 18, 2010

one week yg pnat di wad 4B

part 1

pegh..
mmg gila smggu kat wad 4B di HTJS..
aka wad othopedik..
mmg giler r..
dressing dr dpan smpi blakang..
pastu observation pon wat skali je..
yg lain tu cartalogi je..
xde msa nk abik bnyk kali..
tp best sgt lah kat wad tu..
staff dia semuanya baik2 sgt..
n my cross for this sem pon habis n leganya

part 2

mcm korg tau mlm semalam ACHIK SPIN kn dh mniggal cz accident kt highway..
n dia mninggal on the way nk ke spital nn smpi je trus duk kt forensik..
aiikk..
nsb lah mlm..
kalo siang dh ak interframe kat situ..
hahahhaha..
n arini kat wad sy tu ad SEPUPU DIA yg ssma accident..
ptah smua..
kaki..tgn..n kna pkai skin traction lagi..
nk tnya sepupu dia pasal achik tu malu r kn..
wahahahaha..
tp best gak keja ni..
dpt tgk artis sakit..
wahahaha..

part 3

lg 1..
ari ni g r anta pt tuk wat POP..
tgn dia kna r tarik ckit tuk..
tu sma kn tulng dia..
n dktr pon bglah bius..
domicum n pethidine..
ap lg lalok r dak tu..
tgh ma tu tarik pastu dia leh ckp..
lex r bro..sakit tu..
hahaha..
dgn muka lalok plak tu..
yg ma tu po j hat g tnya..
awek ko mna..dh dtang dh..
dia pon jwab..
ak ngn dktor trgelak r..
pastu bwa g xray pon lalok lg..
hahah..
smpi kt wad ak kejut dia sruh dia pndh ktil..
dia leh jwab kt ak..
lex r..pape pning ni..
hahah..
ak ckp kna gak..
dia pon grak r dlm keadaan trhuyung hayang..
hahaahah..
duk mlayan mamat lalaok ni best gak..
bkn dia sdar..
waahaha.
smua jwapan jujur je..
tulah dr pg asyk glakkn ak wat keja yg bnyk tu...
hahahha....




update : harap maaf dengan setiap kesalahan ejaan..saya memang mengalami masalah tersebut..biasalah kanak-kanak ribena :) awak boleh tinggalkan komen kalo nak ye..klik komen diatas..mari komen :)

No comments: