inner tdung baru sy...

12:13:00 PM

ok..entry arini mmg lah xde kaitan ngn raya..
hehehhe
ok entry dibuat sbb rmai yg tnya pasal inner o ank tdung yg sy pkai tu..

p/s : hope ayun xkisah sy ttba promote plak inner awk..

ok rmai yg tnya sy bli kt mna.
sbnrnya mmg dh lma cri kt kdai..
tp yg slalu jmpa..melkap je kt dahi tu..
dh leh muka tembam..mkin lah nmpk tmbam kalo cm tu..
tp tringin gak nk try pkai..


so mmbr sy fana crita lah pasal inner y dia pkai..mla2 tu ingt kn dia pkai tdng lapis2..tp xkn lah..rimas plak kang..


so..kalo sape yg nk g ke link nya klik disini kt citu korg leh wat order...
n ni link untk lihat inner o ank tdung saje.. klik disini

hah kt cni korg leh tgk inner tu..
inner ni flexible...
korg leh wat ssuka hati korg jew..
hah tgk ni!!!

1. cra 3 layer yg simple
2.ad slating kt tpi
3.ank tdung yg sma.tp jdkn 2 tone
4.xtau nma ap hehhehe (pkai tibai je ok je kn??)



1. nmpk x slating (yg silang tu)
2.ank tdung yg sama..tp jd kn 1 tone..
3. sma cm pic 2..cma kale je yg lain tp still ank tdung yg sma
4.sma cm 1..



p/s : ank tdung ni sska kita je boleh wat pe..
nk jd 1 ke 2 ke..
tp yg 3 tone lah..
hehehe
sgt puas hati!!!!


thanx ayun n fana




hah..lg satu..
kalo nk blaja cara pkai inner ni o shawl..
korg g je kt youtube..nk taip ayunar..
nnt dpt tgk..disana...


You Might Also Like

0 Comment