awak disana..tq jadi followers saya..

Saturday, November 6, 2010

celebrated belated bzday of "ecah senget"

entry ini hanya akan dipenuhi dgn gmbr sahaja...
ok first nk rita pasal si bzday girl ni..
hah ni orgnya..konon malu2 lah kot..


sbb dpat kek yg dipenuhi dgn 21 batang lilin..
(pnat tau ak ngorat abg kdai kek tu..kihkihkih)


n surprisenya dibuat di mc d..malu gak kn bila smua org pndg..
dgn bwa kek lg...


yaaawwnnn.....
trutama adik blkng bju kuning tu..
pndg jew..
ok abik la kek..sbb xlarat nk mkn 4 org jew..





we all wish hepy belated bzday "ecah senget"

pling xsenonoh time mkn mc d..tgk ap yg brlaku..
sgt lapar sbb dr pg xmkn..
agggghhhh....

plus plak letih mnunggu bas yg xknjung tiba..n memilih kek..

terpancarkn keletihan kami mnunggu bas yg tiba2 sbb driver bas bnyk cuti maa..
mau raya..kihkihkih..

ok after dh pnat mkn2 n prut yg sgt knyang....time to karoke..
kononya bzday girl malu2 mau karoke..
skali dpt mic..
peghhhh..mngancam...

time to memenuhi permintaan bzday girl..
tuk cuci mata di kdai cnderahati...
sila2 tgk mna yg brkenan... :)


ok sdah pnat..
wei stdy lah...tulat nk exam..mksdnya ad 2 hari je lg nk final..
ad ke g girang gmbira sperti ini....
hehehhehe...

p/s : smpena bzday ecah tu juga..ak try inner ayunar ni dgn style silang seperti in..sbelu ni xcnfident nk pkai cmni..
sbb takot muka nmpk tmbam n pelik..sbb melekat kt muka style ni..
tp nmpk ok je kn??
yyeehhaaaa.....

















update : harap maaf dengan setiap kesalahan ejaan..saya memang mengalami masalah tersebut..biasalah kanak-kanak ribena :) awak boleh tinggalkan komen kalo nak ye..klik komen diatas..mari komen :)

3 comments:

aisy humaira said...

wow...boleh buat video klip plak lepas nie..apa2 pun terima kasih banyak2 kat korg semua sebab sudi sambut birthday aku even sudah beberapa hari berlalu..ini mungkin kali terakhir untuk kita semua berkumpul sambut birthday aku..hu3..sedih la plak..bila kita dah berjauhan jgn pernah lupa aku k..sayang korg..friend for ever..

Mekna Lyana said...

sme2....
<3<3<3

mizz mira said...

yyoosshhhh...
love it..