awak disana..tq jadi followers saya..

Sunday, November 14, 2010

window shopping tp duit habis...

perkara yg perlu dilakukan sbelum kluar..
brsiap n take picture..
tteeett..then..mms now....yyyaawwnnn
kemudian menungu kehadiran 2 makhluk dgn bosan nya..
tp xpe..bleh main snap2..test..test..
hah ini dia makhluk yg ditggu..
hehehhe..
ok2 jom2 kita shopping.....
ok cpt2 naik bas n sampai di sp trus serbu org thai yg sdng brjual2 ni...
n jmpa skaff yg comel ini..
n yg pling best dpt makan nasi mangga n pling masyuk tom yam thai..
giler best..
plus plak siap mntak nk kuah tmbah..hehehhe
n ad lah sorg budak ni prasan comel..n memaksa ku tuk abik gmbr nya..
hah tgk.....
n siap wat aduan..eee..xcantik lah..sbb nmpk beg..xyah lah nmpk beg..
knalah abik lg skali
(posisi sama je..xbleh blah kn)
hah..ni bru cantik...poyokn dak tu.....

ok2..dh pastu jmpa kdai speak..
ringin nk bli 1 speak cm ni..(tp xbli pon)
cantik x..kna pkir blik ptt ke x bli speak tu...
n then di sp tu jlan lah ke kdai2 yg ada..
adlah 1 kdai ni..
jual mcm2..
beg lah..
acesory pon ad..
mcm2..
n dak ni jmpa lah topi comel
pastu paksa gak ak bik gmbr dia..
tp kna mrah ngn minah indon yg keja kt situ..
"xbleh abik gmbr ekh..nnt gaji sy kna potong.."
malu btul..
n kalo prasan msa abik gmbr tu trpampang lah papan yg mnyata no camera..
n trus perjalanan ke tminal...g smbhyg jap...
trus ke km plaza..
nk cri tdung syiria lah..nk pkai ngn inner ni..
ok dpt pn..
yes puas hati..
jln trus g tminal one..
sbb dh lma sgt ni nk bli bju ni..
oh bju..


p/s : bila nk berjoli lg....hhoorraayyyy
kita hanya ad msa beberapa bulan je lg..lepas ni kita semua trcampak jauh berbeza..




update : harap maaf dengan setiap kesalahan ejaan..saya memang mengalami masalah tersebut..biasalah kanak-kanak ribena :) awak boleh tinggalkan komen kalo nak ye..klik komen diatas..mari komen :)

3 comments:

Mekna Lyana said...

wehhhhh...
TS plak pahnie....
xsab0 da nie

aisy humaira said...

ceh..tk ajak pun.merajuk ar ngn korg.
byk kali mcm nie..sampai hati..=(

mizz mira said...

mekna : jom2..
ok jew..
modal kna bsar ckit...

aisy : bkn xajk..
tp rsanya msa tu ko keja lah...
never mind.
next sem kn mkin sng nk lepak brsama..