after 2 years saya menaip semula

5:19:00 AM





hai korang....
lama gile kan aku tak menulis...
2 tahun kot!!!!
ke dekat 3 tahun ekh...ok dah mula keliru..hahaha
sehingga aku lupa apa paswood blog aku..OMG OMG

aku abik 2 tahun je lah..
2 tahun juga lah aku dah keja..yeah..start je keja dah tak buka langsung dah blog aku..busy sangat kononnya..
padahal tiada lagi en lappy..
alasan malas nak beli..lagipon keja tak pakai en lappy..nurse kan tak juga en lappy..

2 tahun ni..macam-macam perkara terjadi..

  • saya dah keja 2 tahun..macam-macam pengalman keja yang saya dapat..manusia ni macam-macam jenis ekh..kalo yang baik tu baik sangat..yang jahat pegh..
  • saya dah abis belajar..ekkhh bukan sebelum ni memang ah abis ke...tu yang duk blogwalking macam nak gile..bukan lah..dah convo.. yyyeeaaahhhh!!!!
  • cinta hati berubah orang...kalo korang penah baca entry aku sebelum ni...cinta hati aku lain....dalam masa 2 tahun ni..aku jumpa dengan orang yang sesuai..and alhamullilah


  • saya dah berjaya sampai ke china...yeeaahh..ujung tahun lepas saya pergi beijing...tak sangka kan dapat pergi negara orang..tak sangka aku mampu pergi melancong..macam dalam mimpi sey...bak kata orang..belajar pandai-pandai sampai negara china..saya sampai juga..

  • bulan 4 tahun ni genap lah setahun aku kenal dengan en m.  semuanya terjadi tanpa dirancang..jumpa juga saya dengan jodoh..insyallah..
  • tak lama lagi nak berubah dari cik kepada puan mira...aku dah betunang seyy..tapi bukan dengan orang yang aku kawan dulu...tak tahu macam boleh jadi macam tu..semuanya terjadi secara tetiba je...korang penah tak dengar orang cakap... "kawan dengan orang lain..bercinta dengan oran lain..kawen dengan orang lain" aku rasa pepatah tu memang tepat kat aku lahh..


p/s : banyak sangat dah ni merepek...pasni next entry next year kot..ooppss...tengok lah ye bila rasa tetiba ada masa nak update..

busy untuk wedding preparation :)


p/s : malas nak edit gambar.....rindu nak en lappy..dapat edit gambar..

You Might Also Like

0 Comment