awak disana..tq jadi followers saya..

Thursday, July 7, 2011

BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ?

korang tengok je header kat atas mesti korang kenal sape kan..
first time aku tetiba terasa nak join segmen cam ni..
aku dah lama dah follow blog abang ben ni..
selalu nampak dia wat macam² segmen..
tapi tak terlintas nak join..
biasalah aku ni memang hobi jadi silent reader..
baca tapi tak tinggalkan apa² link..melain kan tetiba tanggal termiang cikit nak tinggal link maka adalah link..
aishh..apa aku ngarut ni..
ok..kalo korang nak join klik sini ekh tuk baca maklumat nya..

ekh.jap :)
kata² sebelum blog aku dikritik..
korang kritik lah bebanyak..
pape aku boleh ubah..akan saya usaha kan tuk berubah
bagi pandangan sekali kalo boleh..

saya akan cuba yang terbaik..
sokongan korang sangat saya suka tambah² lagi kalo ada bagi ajar pape..meman suka sangat lah..

(ada orang kata blog saya serabut sangat..tapi nak wat camne ekh..pastukan..lagu tu kan nak pasang pause tapi tak tahu nak wat camne...alamak..malu i :) )

p/s : apa ke angau aku ni sekarang..apa je depan mata semua nak join




update : harap maaf dengan setiap kesalahan ejaan..saya memang mengalami masalah tersebut..biasalah kanak-kanak ribena :) awak boleh tinggalkan komen kalo nak ye..klik komen diatas..mari komen :)

15 comments:

ninie_azriena said...

header menarik :)

nice blog..
epy blogging :)

salam kenal dari ninie (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Alya Esprézzo said...

yuhuuuuuuuuuuuu alya dtg nie!! hehe blog dah smart cuma lambat loading dan buang widget yg tak perlu kat sidebar, keep on blogging! :)

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

mizz mira said...

ninie : tq :)

alya : tq..nnt sy buang ap yg patut :)

me@monolog said...

nice blog..

sy suka blog yg simple + kemas + loading cepat..

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

keryohkery said...

wah..purple betol blog die..
lagu best,header nice.keep it up!


http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-boleh.html

Azzah said...

salam,loading cepat jugak.buang widget yang tak perlu,blog archive naikkan sikit.senang pembaca nak baca entry lama.kalau takut panjang sangat,buat scroll box.kat tempat saya ada tutorial dan selalu update yer..:)sory banyak komen.. http://sayurlemak.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

NasZ said...

dah follow awak..

nice blog..kiut..

SEGMEN ABANG BEN : "BRO, KASI KRITIK BLOG GUA SKIT, BLEH?"

mizz mira said...

tq korang :)

Atika Farha ;D said...

font tukar ye dear :)

TYNTHA LANA said...

Salam cik mira :)

Ok, memndgkn mira masih baru..tak mahu ckp bnyk :)

Font mungkin boleh tukar pada yg lebih bersifat universal..bukan yg skrg tak elok, cuma font yg bersifat universl lebih menarik minat org dtg membaca..cth cam arial, times new roman ke?

Hah, ni yg lana rasa plg perlu dibaiki..jarak between header mira dgn entry pertama terlalu jauh ruang antara keduanya,hehe. Ayat "apa yg sy tulis tu hak saya....."
lebih baik diletakkan di bahagian paling bawah blog?

tu je kot syg :) good luck! jgn give up dlm blogging ya? :)

kritik lana jugak tau!hhehe

http://lianapm.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

Alin Hassan said...

haii follower ke 98 dtg carik kopi.. eh font tu tak mesra pembaca. yg lain rasa ok je. peace!

jom terjah n follow blog sini :)

http://grandecaffelatte.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-sikit-bleh.html

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

haa.. datang singgah nak kritik ni... heee ~

blog ni loading macam lambat sikit... blog simple...widget yg penting je letak kat blog ye.. hehe.. lain da OK ni..

,btw... happy blogging... =D

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/07/bro-kasi-kritik-blog-gua-skit-bleh.html

mizz mira said...

thanz tau korang komen korang semua..thankz sgt..saya akn cuba tuk ubah

A M E ! said...

hello there . ame singgah sini dari list segmen 'Bro , Kritik Blog Gua Sikit Boleh' , anjuran Ben Ashaari .

well , keep on blogging and dont stop ! and ohh , keep up the great work here ! okayy ? ;)

have a great day ahead and do take care . ohh , jemput singgah blog ame bila bila free ya . :)

mizz mira said...

tq ame :)