BRO , KASI KRITIK BLOG GUA SKIT , BLEH ?

7:54:00 PM

korang tengok je header kat atas mesti korang kenal sape kan..
first time aku tetiba terasa nak join segmen cam ni..
aku dah lama dah follow blog abang ben ni..
selalu nampak dia wat macam² segmen..
tapi tak terlintas nak join..
biasalah aku ni memang hobi jadi silent reader..
baca tapi tak tinggalkan apa² link..melain kan tetiba tanggal termiang cikit nak tinggal link maka adalah link..
aishh..apa aku ngarut ni..
ok..kalo korang nak join klik sini ekh tuk baca maklumat nya..

ekh.jap :)
kata² sebelum blog aku dikritik..
korang kritik lah bebanyak..
pape aku boleh ubah..akan saya usaha kan tuk berubah
bagi pandangan sekali kalo boleh..

saya akan cuba yang terbaik..
sokongan korang sangat saya suka tambah² lagi kalo ada bagi ajar pape..meman suka sangat lah..

(ada orang kata blog saya serabut sangat..tapi nak wat camne ekh..pastukan..lagu tu kan nak pasang pause tapi tak tahu nak wat camne...alamak..malu i :) )

p/s : apa ke angau aku ni sekarang..apa je depan mata semua nak join



You Might Also Like

15 Comment