awak disana..tq jadi followers saya..

Saturday, January 15, 2011

tiada masa untuk menambah entry..
maksudnya entry yang memelukan celoteh panjang lebar serta dengan upload gambar..
masa yang ada tidak lah mencukupi untuk melepak di blog..
ada banyak sangat perkara yang lebih penting..kan entry sebelum ini ada cakap kononnya nak update holiday with family..
nampaknya gaya hanya tinggal kenangan..
tiada masa..tidak dapat berkongsi cerita rasa holiday di cherating...

pape pun kesimpulannya....
ok lah..but that place tak lah cantik sangat..ok2 je..
mungkin kita kena cari place yang lebih cantik ke..
huhuhu....macam lah lepas ni banyak masa tuk mendapat holiday..
sedang bermimpi...

oh ya..isnin ni aku dah mula dengan praktikal semula..
praktikal sangat lah awal..sebabnya last sem..perlu prepare tuk menjalan kan tugas sepenuh masa....
aduhai..tak ready lagi lah..nak study lagi :(
pape pun semoga berjaya pada diri sendiri...

entry ni xde tajuk lah..sebabnya tak tahu nk tulis tajuk entry apa ye...

oh badan kurus lah kamu segera..

harap maaf lah semua bahasa dan aturan cerita macam rojak sebabnya otak sedang kliru..apa yang terlintas tangan pun mula lah bergerak menaip2..
lagi pun aku ni tak de ciri2 boleh jadi penulis..
memang fail lah..

hahaha..tapi duduk rumah ini saya sangat pula bermain game yang memang penuh di en.lappy ini..
hantar format dapat game baru lagi..that tokai memang terbaik..cakap je nak apa semua dia masukkan..complete no tambahan harga rm30 je..

ok mahu sambung bermain game baru lagi..huhuhu..
cik aween tolong lah bangun jangan tido lagi..

tiba2 terpikir......
"nak pakai baju apalah tuk prom night abis study ni....temanya glamoures with mask..mask dah beli asal boleh jew..hahhaha..tp baju..celaru lah.."
awak sekalian ada idea tak??nak pakai baju apa yang sesuai dengan saya ini..n tudung macam mana..
nanti awak semua tinggalkan komen tau..nak tau ni..celaru macam ikan cencaru dah ni..

p/s : saya masih menanti untuk bertemu kamu..sudah hampair 2 bulan ye..




update : harap maaf dengan setiap kesalahan ejaan..saya memang mengalami masalah tersebut..biasalah kanak-kanak ribena :) awak boleh tinggalkan komen kalo nak ye..klik komen diatas..mari komen :)

No comments: