awak disana..tq jadi followers saya..

Sunday, January 23, 2011

mari sambut thaipusam..



ok walaupon sudah lama terlepas hari tu..tapi hanya sebab aku tak sempat nak update blog..sehinggalah blog ini sudah belabah-labah dengan sarangnya....
inilah yang berlaku semasa thaipusam..kami juga menyambutnya..

pergi melepak di ulu bendul...
bila ramai2 memang lah best sgt...
mula dengan naik bas dan mencari sambal tumis a.k.a sambal nasi lemak..
then lepas jumpa je sambal tersebut..sgt gembira..

sampai saje di ulu bendul...
1 pic please..




mari kita cari port lepak..
tapi sedihnya..ulu bendul dalam pembinaan..
so air keruh..dah tak jernih lagi...
salepas jumpa tempat...
kami memulakan menghidupkan api!!

yeah..mari memasak...
nampaknya semua lulus jika terpaksa tinggal di hutan...
sambil tu kita makan sandwich telur n sardin!!

sanagt sedap..



selepas selesai saje memasak..mari kita mandi!!!
bermain dengan air seperti kanak2 ribena...



lepas penat main air memang lah sanagt lapar..so kita makan..apa yang kita masak tadi..

menu: nasi lemak + ayam bbq + sosej serta bebola

kemudian sambung lagi mandi..mandi lagi..
then makan lagi..sehingga tak larat..
kemudian kemas n beredar....

sebelum balik 1 pic please..



p/s : jom bbq lagi..tapikan kalo pergi dengan fruit agak2 seronok tak?



update : harap maaf dengan setiap kesalahan ejaan..saya memang mengalami masalah tersebut..biasalah kanak-kanak ribena :) awak boleh tinggalkan komen kalo nak ye..klik komen diatas..mari komen :)

No comments: