awak disana..tq jadi followers saya..

Sunday, February 20, 2011

Show Your Cutest Look Contest

ok ni nak join contest lagi..
contest ni dah di invite oleh villainous sweethear (aqeela)
thankz sebab ajak kite join contest awak..awak klik sini tuk ke link contest
first kita tengok banner dia dulu....

cantikkan banner dia..comel gitu..
skarang meh kita tengok syarat-syarat plak..

Syarat-syarat:

1. Hanya orang yang ada blog/facebook sahaja boleh masuk. Kalau tak ada sign up sekarang :p

2.Add kami di facebook or just tekan like button kat sini


3. Ajak sekurang-kurangnya 5 orang kawan tuk like page kami.

4. Or, follow blog ni and buat satu entry kat blog anda tentang contest ni. Tak kisahlah macam mana pun caranya korang buat entry tu, asalkan Qeela dan kawan-kawan korang boleh nampak banner warna coklat&pink tu kat blog korang. Jangan lupa tag kawan2 anda (minimum 5 orang)

5. Bila dah buat semua ni, korang boleh proceed langkah seterusnya :)


Apa yang perlu dilakukan??

1. Tangkap gambar anda yang terpaling comel.KHUSUS UNTUK WANITA BERHIJAB je ea.Kalau nak lagi best, boleh pose ala-ala korean style gitu. hehe..
Then jangan lupa hantar kepada kami melalui email villainoussweetheart@yahoo.com
p/s: sertakan nama, alamat, nombor telefon, blog link korang (in case anda adalah pemenang!!)

saya : tak paham kat part ni..maksudnya saya kena bagi semua tu kew??atau bila dah tau pemenang?tapi saya wat je lah anggap macam pemenang jelah..muhahahhaha

2. Memandangkan kami lebih mementingkan kecomelan, so, mana-mana pose yang seksi, seram, suram tak akan Qeela terima!!

3. Kalau korang guna prop yang comel macam teddy bear, barang-barang or orang-orang yang kiut-miut pun boleh diterima dan amat digalakkan.Yelah, korang mesti dah bosan posing sorang2, so, tunjukkan kami kecomelan yang lain daripada yang lain. ^^


1. dia nak saya follow dia - done dah follow

next....................
saya nak mula dengan meletakkan gambar
disebabkan dia tak cakap kita kena letak berepa keping gambar kan
so saya letak lah 3 gambar..(ceh ingat letak banyak-banyak gambar boleh menang lah tu..heheh tapi manalah tau kan..just try)
n now

clik - clik
cik qeela awak pilih lah mana yang boleh jadi menang ye.. :)

awak semua nak tengok tak hadiah dia..memang best tau..

Hadiah dia apa eh??

1st Prize:
Barangan daripada blogshop http://villainoussweetheart.blogspot.com/ bernilai RM100

2nd Prize:
Barangan daripada blogshop http://villainoussweetheart.blogspot.com/ bernilai RM 50

2x Hadiah saguhati.

koranag nak tau tak macam mana korang nak menang..saya dah cuba cara tersebut..harap dapat lah menang ye...

Macam mana nak menang??

1. Tunjukkan kami dalam gambar anda tu (selain daripada kecomelan anda), happiness, perasaan gembira, joyous and pastikan muka anda berseri-seri. Selain tu, background gambar juga akan mempengaruhi keseluruhan pose anda. ^^

2. Kami sendiri yang akan judge pose yg paling cantik. 100% keputusan di tangan kami.

ok ni 5 orang yang saya tag..meh join ye kawan2
1.biha
2.mimi
3.nanie
4. sofea lang
5. zura
p/s : saya tak cute..cantik pon tak..boleh menang kew?


update : harap maaf dengan setiap kesalahan ejaan..saya memang mengalami masalah tersebut..biasalah kanak-kanak ribena :)




update : harap maaf dengan setiap kesalahan ejaan..saya memang mengalami masalah tersebut..biasalah kanak-kanak ribena :) awak boleh tinggalkan komen kalo nak ye..klik komen diatas..mari komen :)

4 comments:

misyamissyou said...

huhu thanks ye tag..de mase aku join yep! ;)

mizz mira said...

ok =)

Sofea Lang said...

thnx 4 tag me mira...
nak join..he3.

mizz mira said...

join join jom.....