shopping!!

2:57:00 PM

tak kisah lah brapa lama benda ni dah berlaku..hehehhehe..
masalahnya tak sempat nak update..ni baru ada masa..
mari cuci mata dulu....

setibanya di stesen ktm..kita snap satu..

oopppss..snap..snap..


2 gambar atas ni tunjuk kitaorg tengah shopping..seronok :) (jangan kutuk model2 saya ye..mereka terbaik tau)

n lepas tu abik gambar dengan owner yang cantik :)
korang mesti kenal sape owner tu kan

lepas dah tengok semua tu..
cuba teka saya pergi mana?
hehehe..
saya n kawan-kawan ke nilai :) pergi rumah ayunar klik sini tuk ke link blog
jumpa kak ayun yang cantik lagi peramah n dapat shopping..
memang best sangat..sebab harga sangat berpatutan n sangat puas hati(hehehe..tp tetap minta kurang dari kak ayun.mana tau boleh kurang lagi..tp memang boleh)
kesimpulannya berbaloi-baloi..
lagipon nak gerak g masjid india pon ada satu hal..letih jew..dah lah banyak kedai..kusut jew..tak tahu nak beli yang mana dah rambang mata plak tu harga lebih krang je ngn ayunar..so baik g beli kat ayunar jew :) (kat ayunar pon dah berkilau-kilau mata nak pilih)

walaupon dah kali kedua pergi tapi tetap tak puas lagi(maklumlah nanti dah kerja a.k.a kerjaya tak de masa nak shopping2 n enjoy2 lagi..bz jew so masa ni lah nak memberi peluang pada masa yang ada ini) ni pon dah terlampau bz nya sampai berlari-lari kejar masa (lepas ni kena lari pecut plak)
rasanya macam nak pergi lagi je pasni..member2 pon ada yang nak ikut kan??
hope kak ayun tak kisah nak melayan kitaorang kalo ada nak pergi lagi :)

selebihnya klik kat sini (tak larat nk upload semua)

p/s : rasa macam nak beli jew semua shawl tapi bajet lari :(

update : harap maaf dengan setiap kesalahan ejaan..saya memang mengalami masalah tersebut..biasalah kanak-kanak ribena :)


You Might Also Like

2 Comment