awak disana..tq jadi followers saya..

Saturday, March 12, 2011

saya mahu entry baru tapi...

ok ikut tajuk memang lah saya rasa macam nak wat satu entry baru...
tapikan tak de idea..
sebab nak wat entry baru..sebab ni hari last saya ada banyak lah sangat masa nak menaip..
lepas ni dah bz :(

balik kolej je ni..exam menanti bederet..macam satu barisan panjang..
tapi buku satu pon tak baca..
otak cepat lah berfungsi ingat semula apa yang telah diajar..

ok memang tak de idea lah korang..

p/s : i miss menaip di blog saya..juga miss 'awak'


cepat klik tau








update : harap maaf dengan setiap kesalahan ejaan..saya memang mengalami masalah tersebut..biasalah kanak-kanak ribena :) awak boleh tinggalkan komen kalo nak ye..klik komen diatas..mari komen :)

1 comment:

misyamissyou said...

alorh..tulis je ape2..t dh busy..