nak banner juga tak?

12:56:00 PM

sebabkan dapat cuti mid sem..maka saya ni rajin lah mengupdate entry-entry baru..
so ni nak bagi korang wat banner tuk blog korang..

korang klik kat sini..
mamat ni pnya blog memang cantik giler





p/s : cam ne ekh nak wat kat bawah entry kita ad tulisan kekal tuk kat bawah ni.. malas nak copy n paste lagi.. n lagi satu amne nak letakkan entry yang lepas-lepas o akan datang kat pages? kalo awak ada idea tinggalkan comment tau :)

update : harap maaf dengan setiap kesalahan ejaan..saya memang mengalami masalah tersebut..biasalah kanak-kanak ribena :)


You Might Also Like

2 Comment