nak marah boleh tak?

6:59:00 PM

pegh..memang lah tak cukup masa nak update entry..
rasa sangat marah n tak puas hati harini..
kenapa bila pangkat dah tinggi perlu ke nak belagak sangat..

orang jadi bos ko pon nak jadi bos..
tapi ko tak layak..
anak buah semua tak respect kot cara ko cam tu.
ingat bagus sangat kew??

harap je dah tua..tapi otak tak de..
samapai pesakit/orang awam pon boleh nilai ko..
"harap je pangkat tinggi tapi otak tak de..sentuh pesakit ikit pon tak penah " pesakit sendiri yang cakap..dan disokong pesakit sebelah katil..

pegh makin tua makin tak de adab..

story full next entry ye bila ada masa..
tak kira korang nak dengar ke tak nak ke..nak gak cerita nanti :)
nasib lah kite ni jenis senyum jew..malas nak abik tau..kalo tak mesti dah nampak kedut :)

sebelum tu..korang klik ni dulu






p/s : pangkat tinggi jangan harap dapat hidup senang..
70 keturunan ko hidup susah..sakitkan hati orang jew..cubalah membantu wat nursing care pada pesakit tu..




You Might Also Like

0 Comment