wow!

12:31:00 AM



tak kisah kalo korang nak kutuk baru nak tau edit gambar camni..
sebab masalahnya tak cukup masa nak godeh lebih-lebih en.lappy ni..
dapat cuti ni baru dapat..
so dengan itu saya meluangkan masa dengannya..
meh tengok dulu..
tak delah pro sangat..
baru hari ni nak edit..
dah lama terpikir camne orang boleh edit apa yang dia nak jadi berkale yang lain black and white..
hhoorraayyy baru berjaya..
kalo setakat yang fokus tu tau dah..
tapi nak yang berkale dia tu sharp gile tuk gambar..

ok nak tito dah malam

p/s : alamak dah lama tak de akap pasal fruit hatiku..i miss u lah :)

You Might Also Like

2 Comment