awak disana..tq jadi followers saya..

Wednesday, August 3, 2011

day 14 cabaran 30 : perkara menarik yang anda lakukan hari ini

salam korang semua..
korang semua sihat x??
harap² korang semua sihat lah yeah :)
ok hari ni dah hari ke 14 lah..
apa yang menarik anda lakukan hari ni..

pada aku hari ni yang menarik nya aku masih lagi dapat memanaskan en TV n en. Lappy aku..
hahhaha..
tapi hari ni aku dah sedia tuk ready kan uniform..
n hepy sebab masih dapat berbuka puasa dengan family :)

p/s : tak ready lah nak keja before raya..




update : harap maaf dengan setiap kesalahan ejaan..saya memang mengalami masalah tersebut..biasalah kanak-kanak ribena :) awak boleh tinggalkan komen kalo nak ye..klik komen diatas..mari komen :)

1 comment:

HAFIZAH HAIRI said...

sihat2 . alhamdulillah .
hari ni, mncari juadah utk bbuka puasa .
dan ofcoz jga mmanaskn en lappy saya . hahaha .

selamat bkerja . wee . :))