i come back!!

11:43:00 PM

entry ni mungkin agak bosan sebab ayat yang mengguna saiz dan warna yang sama..tak nak baca boleh lah pangkah..nak wat camne anda tak berminat

OMG lama gile aku tak tengok blog..
tak wat blog walking..
n tak update entry...
i miss it...

sory lah ye..
aku memeang tak cukup masa nak update blog..
tapi sekarang ni aku dah jadi pengangur terhormat yang berusaha untuk menanam anggur..
hahhaha..
bila lah surat nak panggil keja sampai..
doakan saya ekh..
hope everything will be fine n lulus LJM (Lembaga Jururawat Malaysia) kalo tak tak do kejo lah den ni hah..

ok di sebab kan dah lama sangat tak update entry aku hari ni or may be sekarang ni tengah gile nak update entry..
so pada sape-sape yang rasa aku ni gile update entry..sehari beriban entry..harap maaf lah ye...

mood nak berblog sekarang ni tengah baik..yeah....
nak update nak mana dulu ekh..
boleh tak nak wat list..
alah kalo tak boleh pob aku nak wat gak list tu...
1- percutian
2- kenagan yang bersepah bersama (ni ungkin berentry2 ni) miss u all lah
3- de last night (our prom nite)
4- maybe tercelah antara entry tersebut ada entry merepek..hahahhahaha i like :)

p/s : saya dah mula rindukan awak sangat..



You Might Also Like

3 Comment