awak disana..tq jadi followers saya..

Tuesday, June 28, 2011

BlOGlIsT BuDaK kUAt PeRAsaN..!



syarat-syarat :
1. follow..?
kalau rasa nak follow pun boleh sebab
lagi senang nak tau apa-apa nanti..^^

DONE

2. tag orang..?
x payah pun tak apa..^^
tapi sebar-sebarkan lah ye..^^ thnks..~

TAK SEMPAT KOT NAK TAG..HARI NI DAH 28/6..
TAPI TAK PE..
SAYA TAG SOFEA LANG




3. copy..?
copy lah ye banner yang aku dah buat khas untuk korang tu..^^
comel tak..? he3..
[pasan..dush2..!!]

DONE

4. tinggalkan link anda dalam komen bawah ni okey..^^
senang aku nak jalan-jalan..^^
tarikh last 28/6/11..^^

WILL DONE

p/s : dah lama tak join pape kat blog..



update : harap maaf dengan setiap kesalahan ejaan..saya memang mengalami masalah tersebut..biasalah kanak-kanak ribena :) awak boleh tinggalkan komen kalo nak ye..klik komen diatas..mari komen :)

4 comments:

mata lebam said...

jom sama2 blogging keh!
nak header blog free? mai singgah blog saya:) follow awak! http://matalebam.blogspot.com

mizz mira said...

tq....:)

aremieroul said...

thnks tau sudi join..^^ he3..

mizz mira said...

welcome :)