BlOGlIsT BuDaK kUAt PeRAsaN..!

5:10:00 PM



syarat-syarat :
1. follow..?
kalau rasa nak follow pun boleh sebab
lagi senang nak tau apa-apa nanti..^^

DONE

2. tag orang..?
x payah pun tak apa..^^
tapi sebar-sebarkan lah ye..^^ thnks..~

TAK SEMPAT KOT NAK TAG..HARI NI DAH 28/6..
TAPI TAK PE..
SAYA TAG SOFEA LANG




3. copy..?
copy lah ye banner yang aku dah buat khas untuk korang tu..^^
comel tak..? he3..
[pasan..dush2..!!]

DONE

4. tinggalkan link anda dalam komen bawah ni okey..^^
senang aku nak jalan-jalan..^^
tarikh last 28/6/11..^^

WILL DONE

p/s : dah lama tak join pape kat blog..


You Might Also Like

4 Comment