GIVE AWAY BUTTON CWL

10:38:00 PM

syarat-syarat joined

1. tinggalkan link blog under comment tu..senang ja kan...
2.hebah kan di shoutbox membe..sharing is caring kan :)

folow atau tak nak folow blog cwl up 2 u..

tu je syarat dia....cwl akan pilih random je..



HADIAH DIA MESTI AKSESORY yg cwl NK JUAL..hand make..tak de jual mana2...






ok hadiah tiga benda nie je....setiap satu...

hanya untuk 2 pemenang sahaja...


tarikh tutup penyertaan bila cwl rasa dah ramai cwl tutup..tq :)


JOM JOINED

korang nak tau..aku suka suka gile hadiah yang dia nak bagi..aku memang suka barang hand made ni..
cantik je..n lagi satu pasti tak sama dengan orang lain..
kiranya limited edition r..
korang ada barang tu orang lain takde..
tambah plak hadiah dia gile cute..
dah lama aku idamkannya..


korang nak join korang klik cini

p/s : ni memang cara saya join mana contest o give away akan copy entry contest owner tu..



You Might Also Like

1 Comment