awak disana..tq jadi followers saya..

Tuesday, June 28, 2011

GIVE AWAY BUTTON CWL

syarat-syarat joined

1. tinggalkan link blog under comment tu..senang ja kan...
2.hebah kan di shoutbox membe..sharing is caring kan :)

folow atau tak nak folow blog cwl up 2 u..

tu je syarat dia....cwl akan pilih random je..



HADIAH DIA MESTI AKSESORY yg cwl NK JUAL..hand make..tak de jual mana2...






ok hadiah tiga benda nie je....setiap satu...

hanya untuk 2 pemenang sahaja...


tarikh tutup penyertaan bila cwl rasa dah ramai cwl tutup..tq :)


JOM JOINED

korang nak tau..aku suka suka gile hadiah yang dia nak bagi..aku memang suka barang hand made ni..
cantik je..n lagi satu pasti tak sama dengan orang lain..
kiranya limited edition r..
korang ada barang tu orang lain takde..
tambah plak hadiah dia gile cute..
dah lama aku idamkannya..


korang nak join korang klik cini

p/s : ni memang cara saya join mana contest o give away akan copy entry contest owner tu..




update : harap maaf dengan setiap kesalahan ejaan..saya memang mengalami masalah tersebut..biasalah kanak-kanak ribena :) awak boleh tinggalkan komen kalo nak ye..klik komen diatas..mari komen :)

1 comment:

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers