the glam masquarade night

11:01:00 PM

malam yang memang lah aku takkan lupa sampai bila-bila...

tempat : hotel royal bintang negeri sembilan
waktu : 8pm - 12 mn
tema : glam masquarade night

so malam tu tak sabar gile nak tengok semua orang nampak glamour + mask yang sangat cantik..

first TQ pada nad sebab belikan mask yang sangat cantik
serta menepati citarasa dengan harga yang sangat berbaloi-baloi (korang jangan cuba nak ngurat dia plak..BF dia duk sentiasa menanti sape gangu dia kena siku..hahahha..)
harga mask tu memang berbaloi giler r..rm 3 jew..tapi kalo nak cari betul-betul susah gak nak jumpa..tapi ada member beli mask rm 1.80 jew..cantik+glamour
(ingat mask camtu mahal sangat laa bila dah cari betul-betul ada je yang murah)


ok korang layang lah gambar dulu..
sebab tak ada apa sangat nak diceritakan..
kesimpulan ajlis tu korang boleh baca kat sini

cantik gile lah semua..kalo tak selalu g teminal pkai sluar track je :)

2 orang baru lepas turun dari kuda mereka..hahhaha:)

pegh..sebenarnya.admire gile kat baju nur ni..

wah..ini amoi..mana-mana pon cantik..
ni lah satu-satu dak cina yang ada...
miss u alot pei yin..

cik awen dengan dress cantik

mask kak ain unik sangat

oh nanie..rakan sekerja dari sem 1 sampilah sem 6

lieza yang melatop!!

oh..ecah...aku sayang ko lah

kak reen yang sangat kecik+comel

aqid n emy yang hot

love this pic..

selamat pengantin baru :)


oh c.yah miss u alot..

muka kitaorang ada sama tak..cam kembar ke?

penari kita..tip top lah..

BFF ever n ever..TQ coz kawan ngan aku..

pengajar yang sangat dirindui

wah..abang nik kita ensem lah malam tu..(tapi nampaknya saya terpaksa tunduk untuk merendahkan bagi nik ni nampak lagi macho..hahhaha)

oh my akak kesayangan..

ummu atikah yang tak kan lupa..bangun sahur dah siapkan sahur..siapkan sarapan..kekadang siap tolong kemaskan katil..

oh cik ain hassan saya penah cerita entry lepas..

kak huru yang sedia membantu masa manage...

en photografer..bila nak bagi gambar (dia ni jahat siap kejar dengan nak pecahkan dekat-dekat aku..cis..)

p/s : sangat rindu korang extra daripada rindu awak



You Might Also Like

2 Comment