Mata Lebam Contest : Sapa Nak Header Blog Free Yaaww!!

9:44:00 PM

*Sapa-sapa pon boleh join. Kalau header anda dah lawa, anda boleh join contest nih untuk bagi hadiah header yang korang menang tuh kat gulpren, boypren, mak, bapak, or kawan-kawan korang.:)
Contest ni senang.
Step 1 : Buat entry tajuk " Mata Lebam Contest : Sapa Nak Header Blog Free Yaaww!! "

Step 2 : Letak Header Blog Mata Lebam ke dalam entry dan letak jugak kat sidebar, link ke Blog Mata Lebam.

Header Blog Mata Lebam
Link Mata Lebam : http://matalebam.blogspot.com/

boleh tak kalo tak letak kat side bar..bkn tak nak letak..masalahnya..aku tak pasti camne nak letak kat sidebar tu..mungkin nanti bila dah abis godek² baru lah saya letak..boleh tak tuan punya badan contest :)

Step 3 : Tag 2 , 3 ,4 orang kawan-kawan yang lain ( lebih lagi bagus ), dan pastikan dorang sedar dorang dah kena tag.*tak lah korang syok sendiri. HEHE

ok..kat sini aku nak tag...
janna
sofea lang
nanie
hana nabihah

Step 4 : Kalau sudi follow lah blog ni.Ajak orang-orang kampung skali yaaww..HAHA

saya dah follow...kuikuikui..

Step 5 : Link kan entry korang kat ruangan komen entry nih.

jap lagi say link ekh...
(kalo lah menang..kan dah ada orang tolong wat header..yeaaahh dpt tukar header baru..toleh kiri kanan..emmm saya malas cikit nak edit header..hehehe)



Step 6 : Berdoalah supaya korang menang.HEHE

insyALLAH... :)

Senang kan?

haah lah..senang giler...kuikuikuikui...
saya suka awak lah!!

Korang bebas nak buat macam mana pun entry tu, as long as semua step kat atas ni korang follow.
Bonus mark untuk sapa yang bisa buat gue ketawa golek-golek atas bukit ( or at least tersenyum ) dengan entry korang . Senang je nak buat aku gelak.Tengah tulis entry ni pon aku gelak.HAHAHA


oo..nak bagi gelak ye...meh cini aku kasi geletek perut ko..confirm tebarai gelak....
(alamak..yang ni masalah cikit aku ni bukan pelawak..tak pe² nanti aku upah nabil ekh..hehhehe)

Hadiah nye pulak :
4 orang yang terpilih akan dapat header blog free dan korang bebas untuk request design macam mana yang korang nak. ( i will try my best penuhi kehendak korang )


cepat lah join..korang mesti nak lah hadiah ni..jom!! :)


p/s : aku kalo join contest suka sangat copy apa yang dorang letak kat entry..camni.sebabnya aku nak pastikan tak de yang aku tertinggal..al-maklumlah..saya ni dah tua..hehehe :)
(harap² boleh menang)





You Might Also Like

3 Comment