awak disana..tq jadi followers saya..

Tuesday, June 7, 2011

kawan saya

ish dah berhabuk rupanya blog saya ni ye..
lap- lap cikit bagi buang habuk dia..
puh...baru nampak..
hehehhehe....
dah berbulan rasanya tangan ni tak menekan-nekan keypad..
oh rindunya...

hidup yang sangat bz..
lepas ni dah start keja mesti lagi bz..
i miss my "saya purple awak biru"

first sekali..
sory sangat pada yang tinggal kan link kat shout out..
tak sempat lah nak berblogwalking..
masa sangat menceburi saya..
nanti bila ada masa wat blogwalking ye..(tak sabar nak cuti n menanti surat kerja)
awak jangan risau ekh..balik je rumah nanti ada masa je saya akan blogwalking sampai lebam :)

heheh..tujuan tetiba terasa nak mengup entry pada malam yang dingin ni..
sebab nya tadi ternampak link blog member yang baru nak blajar ber blog..
selamat bejaya ye kawan..
benda ni memang leceh cikit n take time cikit..
nanti lama2 bijak dari aku..
aku ni pon masih dalam proses pembelajaran lagi ni..

ok meh kita serbu blog dia n jd follower dia cik ain hassan

hah ni dia ain n saya


kantoi!!saya pakai baju sama pada majlis yang berbeza..tudung je brubah

biasalah..dak gov..so wajib lah mengikuti kursus induksi..
letih nya..sampai migrain aku..


ok chaww dulu korang..ada masa aku up lagi entry yang lebih menarik..
sangat penat + letih..

p/s : jangan lupa klik apa yang patut..n tq for ur support :)




update : harap maaf dengan setiap kesalahan ejaan..saya memang mengalami masalah tersebut..biasalah kanak-kanak ribena :) awak boleh tinggalkan komen kalo nak ye..klik komen diatas..mari komen :)