awak disana..tq jadi followers saya..

Sunday, August 28, 2011

gile rindu blog n semua

salam korang semua...selamat hari raya..
pegh..korang jangan marah yeah kalo hari ni tetiba entry aku aku up bagi penuh..
hahahha..
yelah termaklum jelah baru jumpa streamyx kat umah ni hah..
duk keja baru nak mula hidup tak delah tenet ya..
beruk band pon xde lagi..
tapi kan kot² korang rasa nak bagi aku hadia beruk band aku terima jelah..
hahahha...
pegh serius sey aku rindu ile nak merepek raban kat blog ni hah..
pada yang follow saya thanks ekh..
apa jelah yang ada kat blog huduh ni hah..

nasib baik wei aku dapat cuti raya..
yelah nurse kan susah dapat cuti raya..
next year nak beraya meh lah datang jenguk aku kat hospital sultan ismail jb..
confirm aku tak dapat raya tahun depan..
so tahun ni kena lah raya sakan..hahhah


p/s : gile lama aku tak update cabara 30 aku..member yang aku tag lai jauh dari aku...boleh r kalo nak update banyak hari terus...hahaha


wish me gud luck :)Align Center

update : harap maaf dengan setiap kesalahan ejaan..saya memang mengalami masalah tersebut..biasalah kanak-kanak ribena :) awak boleh tinggalkan komen kalo nak ye..klik komen diatas..mari komen :)

1 comment:

Sofea Lang said...

ha3..aku up cabaran tu pun selang-selang...tak ada ms nk up..