awak disana..tq jadi followers saya..

Wednesday, July 6, 2011

update : kumpulan A baca tau 10 calon lagi tersenarai..saya pon..





Peringkat Kedua (Team Building)

Kumpulan 2 (mula game pada pukul 9 pagi hingga 3 petang ;Rabu 6/7/11) , 10 orang ni akan aku bahagikan kepada 2 kumpulan iaitu kumpulan A dan B. aku sendiri akan bahagikan , kalau pilih sendiri nanti tidak adil pula , takut pilih geng . tujuan game ni aku nak masing masing kenal antara satu sama lain .. Keputusan undian nanti akan bagitahu siapa yang pertama sampai ke 10 kan. jadi aku akan ambil nombor ganjil sebagai kumpulan 1 dan nombor genap sebagai kumpulan 2 . Apabila sudah dibahagikan kepada 2 kumpulan , aku akan bagi mereka satu tugas .. senang je tugas nya .. design logo untuk kumpulan masing-masing .. Maknanya nanti akan ada 2 logo lah ..

Apabila sudah siap logo tersebut , setiap ahli mesti post entry kat blog masing-masing tentang logo tersebut .. contohnya [A,B,C,D,E] akan post entry pasal logo kumpulan A dan [F,G,H,I,J] akan post entry pasal logo kumpulan B .. cara aku pilih logo tercantik adalah melalui jumlah komen dari blog setiap ahli .. contohnya , untuk kumpulan A [A=8,B=12,C=8,D=21,E=14] so aku tambah semua sekali jumlah komen yang masing-masing perolehi .. komen paling banyak itu lah pemenang bagi peringkat kedua ini .. kumpulan yang kalah akan tersingkir .. aku bagi masa 6 jam untuk buat logo dan kumpul komen .. 12:30 malam keputusan akan diberikan ..

Pesanan : dalam peringkat kedua ni , cara korang communicate adalah bebas .. sama ada korang guna FB inbox ke untuk berbincang , YM ke , Skype ke , call ke , SMS ke , masing masing .. fikir jalan terbaik ok ..



dan saya kumpulan A


Kumpulan A : Aneff Marhfiz , Stalkerz , Mira , Bro Wacana , dan Faiz



so ahli kumpulan saya ada idea tak?

nanti pape PM saya ekh



update : aneff marhfiz dah tolong kita wat kan logo..

so nanti kita tolong promote n kumpul komen jew..

pape nanti aneff marhfiz tolong PM kitaorang ekh.

tq sangat..

dia tunggu korang tuk korang dapatkan logo tu


klik sini untuk link blog dia

klik sini untuk link fb dia

p/s : n datin tyka dah exrend masa sampai pukul 11.00 malam





update : harap maaf dengan setiap kesalahan ejaan..saya memang mengalami masalah tersebut..biasalah kanak-kanak ribena :) awak boleh tinggalkan komen kalo nak ye..klik komen diatas..mari komen :)

8 comments:

papamaricano said...

buat je logo pape nnt sy promote...sy xde msa nk bt end..mmg xreti nk buat..hehehhe

mizz mira said...

sama lah...
waktu siang ni cam bz cikit laa..
ada keja nak wat..

papamaricano said...

huuhuhuuuhuhuhu......

Pembawa_Wacana said...

Mane logo? Saya setuju jer...tak sempat nak buat logo sekarang...tgh keje...huhuhu

mizz mira said...

huhuhu...
tgh tggu sorg lg..
sy pon ada keja tadi wat..
ni baru on9 balik

Pembawa_Wacana said...

yezza.....dah ada logo...komen banyak2...hahaha

papamaricano said...

ok jap trus post dn try cri pngomen..hehhe

Faiz said...

maaf ye..baru dpt on9..tp xlame..