kesibukan mula melanda

7:57:00 PM

pegh..dah lama sey tak sempat nak update blog..pasni lagi lah tak cukup masa tuk aku ni mengudate pape entry..
agaknya bila lah cabaran 30 aku tu boleh tamat camni...
nak berblogwalking apatah lagi..bila tiada blogwalking maka followers ku akan kekal lah banyak tu saje...

pape po alhamdulillah aku dah kena start daftar keja 8/8/2011 ni..
aku dapat kat joor tapi daftar kat mana semua tak pasti lagi..
dah lah johor ni besar...area manalah agaknya..risau nya...
ni dah duk sibuk melengkap segala borang..
govement memang macam tu banyak borang..pape pon wish me gud luck..


p/s : permudahkan segalanya..n berharap saya awak masih dikekalkan :)


You Might Also Like

0 Comment