awak disana..tq jadi followers saya..

Sunday, July 10, 2011

Singgah blog aku sat , bleh ?

yawwww...
aku sekarang ni sejak 2 menjak kena duk rumah sesaje ni macam² lah contest,give away, segmen o pape lah yang seangkatan dengannya..confirm rasa macam nak join..
hahhaha..angau dah aku ni...

ok..ni tuk kali ke 2 aku join segmen abang ben ni..
hah ni link tuk segmen 1 dulu..kalo korang nak tingalkan komen aku masih accept..sentiasa accept sebab komen korang sangat² lah membantu aku dalam berblog ni....

aishh..banyak plak nak bebel² aku ni...

ok korang semua jom join segmen abang ben ni..korang boleh klik header di atas tu...
tak pon korang klik sini

ok..
selamat datang pada rakan bloggers yang singgah blog aku ni..(sory wei..blog aku tak cantik n tak best cam orang lain..but i try my best)
tak lupa gak selamat berkenalan...
nanti boleh lah kita tukar² idea..
aku ni kalo kena ngan tempat o orang nya boleh jadi ramah giler..tapi kalo tak kena boleh jadi malu semalunya orang..
terima kasih tau sudi datang n tinggalkan komen +link korang :) nanti saya blogwalking bila ada masa :)




update : harap maaf dengan setiap kesalahan ejaan..saya memang mengalami masalah tersebut..biasalah kanak-kanak ribena :) awak boleh tinggalkan komen kalo nak ye..klik komen diatas..mari komen :)

12 comments:

ninie_azriena said...

ninie dtg terjah sini..
salam kenal ye (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

Arm'z said...

sy singgah sini da... jom singgah blog Arm'z.. ehh... sebelum tuu.. Best la lagu Mahir zain ni.. apa tajuk dia..

Shuk_ArChie said...

Shuk datang berkunjung di sini! (^_^)
Klik Sini untuk melawat blog Shuk

mizz mira said...

ninie : salam perkenalan :)


armz : tajuk dia hold my hand..sy suka lirik dia..mendalam..
n sory..sy xdpt tau link blog awk..sbb klik nma pon xdpt g profile awk..n awk xtgglkan link..nnt tngglkan link ekh...


shuk : hello :)

KhAiReDzAiMy said...

Salam...

Datang sini nak "Singgah Blog Korang Sat... Boleh tak????

Salam perkenalan...


Ada masa...singgahla My Blog..."Babat87.blogspot.com"

Nice Header...

-Adios-

gadis melayu said...

singgah sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

Singgah blog aku sat , bleh ?

jom join
31-7 Birthday Giveaway

me@monolog said...

salam ziarah.. :)

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/singgah-blog-aku-sat-bleh.html

Cik Bell said...

haaaaaaaaaa~sempuut!
Akhirnya jumpa pun jalan ke blOg ini.
hehe~

salam perkenalan yer :)

Sofea Lang said...

ak dtg singgah..sini..
mira pe kabar..? he3..

mizz mira said...

salam perkenalan semua :)
tq sbb sudi dtg blog kite..

sofea : ak baik je..brtambh sihat ada..risau ny akalo unifrm tetiba xmuat nk keja nnt.hehhe

osHin said...

oshin datang nak berkenalan...

maaf lambat datang singgah :)

http://gurlgemini.blogspot.com

cik mira jew said...

xpe..thanz sudi singgah