Singgah blog aku sat , bleh ?

7:41:00 PM

yawwww...
aku sekarang ni sejak 2 menjak kena duk rumah sesaje ni macam² lah contest,give away, segmen o pape lah yang seangkatan dengannya..confirm rasa macam nak join..
hahhaha..angau dah aku ni...

ok..ni tuk kali ke 2 aku join segmen abang ben ni..
hah ni link tuk segmen 1 dulu..kalo korang nak tingalkan komen aku masih accept..sentiasa accept sebab komen korang sangat² lah membantu aku dalam berblog ni....

aishh..banyak plak nak bebel² aku ni...

ok korang semua jom join segmen abang ben ni..korang boleh klik header di atas tu...
tak pon korang klik sini

ok..
selamat datang pada rakan bloggers yang singgah blog aku ni..(sory wei..blog aku tak cantik n tak best cam orang lain..but i try my best)
tak lupa gak selamat berkenalan...
nanti boleh lah kita tukar² idea..
aku ni kalo kena ngan tempat o orang nya boleh jadi ramah giler..tapi kalo tak kena boleh jadi malu semalunya orang..
terima kasih tau sudi datang n tinggalkan komen +link korang :) nanti saya blogwalking bila ada masa :)



You Might Also Like

12 Comment