awak disana..tq jadi followers saya..

Wednesday, July 13, 2011

day 2 cabaran 30 hari : movie yang paling best pernah anda tonton

hello² everybody..
ok kalo nak di ikutkan aku ni bukan lah giler movie sangat pon..
bukan lah asyik duk giler tengok wayang.
aku biasa² je..
cuma kekadang kalo datang angau wayang tu sehari boleh lah hentam 2 3 movie kat panggun tu..
sebulan kayap gak r poket masuk panggung jew..

setakat ni cerita melayu yang aku rasa best yang aku penah tengok merong mahawangsa..

aku rasa memang cerita melayu paling mantap lah...
memang berbaloi r dengan apa yang aku bayar..
sound dia ngan effect cerita ni memang wat kagum jap.tak sangka cerita melayu boleh wat camni..
selaunya cerita omputih je cam tu..

cerita lain yang aku rasa best adnan sempit..

masa aku tengok cerita adnan sempit ni kira dah lama lah kat panggung..
tapi still penuh sey..

lagi movie apa ekh..
banak lah gak movie best..
tapi movie english lah..(macam lah tak boleh nak cakap apa movie english tu)

ok korang..see u next entry :)

like² mana² yang patut n klik² mana yang patut ye :) tq korang


p/s : rindunya nak tengok movie...rasa nak balik kolej pastu g tengok movie..
cepatlah segamat up panggung



update : harap maaf dengan setiap kesalahan ejaan..saya memang mengalami masalah tersebut..biasalah kanak-kanak ribena :) awak boleh tinggalkan komen kalo nak ye..klik komen diatas..mari komen :)

1 comment:

Sofea Lang said...

ni cte melayu paling aku suke...
Tahniah KRU..!