awak disana..tq jadi followers saya..

Wednesday, July 27, 2011

day 9 cabaran 30 : perasaan anda hari ni

pegh..gile lama aku tak update entry..
maka berlabah² lah blog aku ni hah..
baru beragan nak jdi blogger tegar..hampeh je..
hangat² taik ayam je aku ni..
kejap boleh r betahan dengan komputer ni..
lama² kepala jadi sakit..abik..berhabuk en lapy tak berusik..

perasaan hari ni..
happy sebab surat menyurat dah dapat n kena keja..
orang lain susah pikir minta keja aku rasa tak nak keja lagi lahh..
ok dalam masa sama sedih gak..sebab kena start keja bulan puasa..nampak gayanya tak beraya lah saya..selamat tinggal duit raya n baju raya :(
rasa risau gak.sebab memang tau dapt johor tapi area mana..o risau nya..

p/s : "kalo ada jodoh kita akan jumpa lagi" mia sara
ada jodoh tak?



update : harap maaf dengan setiap kesalahan ejaan..saya memang mengalami masalah tersebut..biasalah kanak-kanak ribena :) awak boleh tinggalkan komen kalo nak ye..klik komen diatas..mari komen :)

No comments: