awak disana..tq jadi followers saya..

Tuesday, July 19, 2011

saya suka purple awak suka tak?



tadi aku duk lah wat blogwalking jap....then terserempak lah nagan satu blog ni...
korang klik sini ekh kalo nak kenal² ngan si dia ni..


nak di jadikan al kisah...
blog dia ni memang purple lah..
corak background pon sama lah..
i extra like lah..
nampak macam sejiwa..
tambah plak..suka purple..
then ada lah geng blog purple..
pegh tertarik hati terus nak join....



korang yang sama macam saya minat pada purple a.k.a ungu ni meh lah join..

klik sini meh nak join



p/s : tak sangka boleh jumpa kat blog rang yang sam cam ni.. i like :)






update : harap maaf dengan setiap kesalahan ejaan..saya memang mengalami masalah tersebut..biasalah kanak-kanak ribena :) awak boleh tinggalkan komen kalo nak ye..klik komen diatas..mari komen :)

2 comments:

Sofea Lang said...

waa...sy xminat purple sgt..
tp purple antara warna yg cantik..!

mrs puex said...

salam kenal..

singgah dari geng belog pepel..

i like pepel very the much..sejak zmn skolah smpai zmn berlaki n ber'anak ni..hehe

dh follow u..nnti sesenang folow ai plak k..

http://mrspuex.blogspot.com