saya suka purple awak suka tak?

10:20:00 PM



tadi aku duk lah wat blogwalking jap....then terserempak lah nagan satu blog ni...
korang klik sini ekh kalo nak kenal² ngan si dia ni..


nak di jadikan al kisah...
blog dia ni memang purple lah..
corak background pon sama lah..
i extra like lah..
nampak macam sejiwa..
tambah plak..suka purple..
then ada lah geng blog purple..
pegh tertarik hati terus nak join....



korang yang sama macam saya minat pada purple a.k.a ungu ni meh lah join..

klik sini meh nak join



p/s : tak sangka boleh jumpa kat blog rang yang sam cam ni.. i like :)





You Might Also Like

2 Comment