day 4 cabaran 30 : benda yang anda buat bila sorang sorang

1:10:00 PM

hah..ni dah masuk hari ke 4...
tajuk hari ni..
apa anda buat bila anda sorang²..

aku ni suka berangan lah..
hah duk pikir macam²..

tengah duk belajar pon aku boleh berangan lagi..kekadang tu jawab exam pon sma..
lagi² kalo exam tu kena bulat² A B C je..alamak hai..menerawang lah otak aku ni..

nak tau apa aku angan² kan..
  • nak beli kereta cepat²..wat masa ni aku berangan kereta ni jelah..lepas ni kot² up cikit kereta lain plak.
  • lepastu duk pikir nak beli rumah plak....dalam otak ni bajet nak beli rumah 2 3 ke..nak kasi sewa kat orang..ceh bajet duit ada..
  • then aku nak abik degree...aishhh tak kan member² lain ada degree aku tak de kot..biarpon dah ada keja..peduli apa aku..
  • teringin sangat nak pergi rumah ALLAH..
  • ada hati gak nak kawen..miang..
    siapalah orangnye yea...hope ditemukan dengan orang² yangbaik :)
p/s :tajuk dia bagi aku selalu menyasarkannya..hahhaha

You Might Also Like

3 Comment