awak disana..tq jadi followers saya..

Friday, July 15, 2011

day 4 cabaran 30 : benda yang anda buat bila sorang sorang

hah..ni dah masuk hari ke 4...
tajuk hari ni..
apa anda buat bila anda sorang²..

aku ni suka berangan lah..
hah duk pikir macam²..

tengah duk belajar pon aku boleh berangan lagi..kekadang tu jawab exam pon sma..
lagi² kalo exam tu kena bulat² A B C je..alamak hai..menerawang lah otak aku ni..

nak tau apa aku angan² kan..
  • nak beli kereta cepat²..wat masa ni aku berangan kereta ni jelah..lepas ni kot² up cikit kereta lain plak.
  • lepastu duk pikir nak beli rumah plak....dalam otak ni bajet nak beli rumah 2 3 ke..nak kasi sewa kat orang..ceh bajet duit ada..
  • then aku nak abik degree...aishhh tak kan member² lain ada degree aku tak de kot..biarpon dah ada keja..peduli apa aku..
  • teringin sangat nak pergi rumah ALLAH..
  • ada hati gak nak kawen..miang..
    siapalah orangnye yea...hope ditemukan dengan orang² yangbaik :)
p/s :tajuk dia bagi aku selalu menyasarkannya..hahhaha


update : harap maaf dengan setiap kesalahan ejaan..saya memang mengalami masalah tersebut..biasalah kanak-kanak ribena :) awak boleh tinggalkan komen kalo nak ye..klik komen diatas..mari komen :)

3 comments:

Sofea Lang said...

tajuk ni blh bt org lain fikir lain..hahaha.
ak pn nk khwin wei....bila nk dpt posting ni...
eh, tu myVi baru kan...?

Qia Bizz said...

ak asyik pk nk kawen je cmne ek...hahhahahahahaha

cik mira jew said...

sofea : haah tu my vi baru..
ak jd trgile sey sebb kale purple....perodua ni mcm phm² je aku ni bru nk keja..hahhaha

qia bizz : ko mmg pon..mentang² lah blakang umahjew..ooppss