awak disana..tq jadi followers saya..

Wednesday, July 6, 2011

komen korang..komen korang penting :)



Logo BLOGundi Kumpulan A !

SEGMEN BLOGundi DATIN TYKA

Ahli Kumpulan A :

Aneff Marhfiz

Bro Wacana

Stalkerz

Mira

Faiz

Logo Kumpulan A :

1 ) kami sepakat memilih pen dan kertas sebagai simbolik terhadap

jari yang menaip dan blog sebagai medium untuk kami menaip .

pen dan kertas menjadi elemen utama dalam dunia penulisan

dan kami sebulat suara tidak ingin mengenepikan

elemen penting ini dalam usaha mereka bentuk logo kumpulan kami .

2 ) warna putih dan hitam melambangkan sifat positif dan negatif .
niat ikhlas kami disama ertikan dengan warna suci putih dalam melempiaskan apa yang dalam fikiran kami , apa yang kami lihat , apa yang kami rasai, apa yang kami lalui , apa yang kami fikir, apa yang menggembirakan dan apa yang

menyedihkan .

3 ) manakala sifat negatif dalam menulis blog disama ertikan dengan warna hitam di mana kami akan menolak segala sifat gelap dalam diri kami untuk terus bergiat ikhlas dalam dunia blogging .

4 ) warna merah dalam perkataan AKU dan BLOG melambangkan kejituan semangat kami dalam mensebatikan diri kami dengan blog !

kami percaya , penulis blog sejati ialah seorang

penulis yang akan menepis segala spekulasi dalam menghalangnya

untuk terus menulis apa sahaja di dalam blog kepunyaannya .

'aku membaca , aku belajar

aku menulis , aku mengerti'

5 ) bertunjangkan 'AKU PENULIS BLOG' sebagai trademark,

menekankan kami sebagai seorang penulis blog akan terus menerus menulis dan berblog selagi terdaya dan termampu .

6 ) de-color dalam bentuk 'twilight' ibarat jiwa tenang kami ketika jari jemari kami mula menaip dan dengan niat ingin berkongsi pengetahuan dan cerita dengan semua pembaca setia :)


update : harap maaf dengan setiap kesalahan ejaan..saya memang mengalami masalah tersebut..biasalah kanak-kanak ribena :) awak boleh tinggalkan komen kalo nak ye..klik komen diatas..mari komen :)

12 comments:

A N E F F said...

semoga berjaya yaaa !!!

papamaricano said...

eh2.....logo ape ni..meranik yowww...

A N E F F said...

cantik ke logo saya buat ni :/

A N E F F said...

kasik tinggi komen ni !!

mizz mira said...

awak cuba tinggi kat sikit..hahhahaha

papamaricano said...

anrff: mst la cukup educated lah...hehehhe

papamaricano said...

miz mira: gudluck na....jom naik2 kn lgi..hahaha

papamaricano said...

miz mira: gudluck na....jom naik2 kn lgi..hahaha

mizz mira said...

:)sma lah kita

mizz mira said...

naik²

Sofea Lang said...

wow....cool!!! ske konsep logo ni!
chayok fren!

mizz mira said...

thanz sofea :)