31-7 Birthday Giveaway!

12:33:00 AM

meh kita join lagi..
join join join..

kita tengok syarat² dulu ye.
  1. Tajuk: 31-7 Birthday Giveaway!
  2. Letak banner GA kat atas tuuu dalam entri kamu dan linkkan ke entri ni.
  3. Bagi la ucapan besday sikit untuk keempat-empat kembar ni, ringkas jek~
  4. Dah siap published, copy siap-siap url entri tu dan paste kat sini
Pemenang akan dipilih dengan menggunakan random.org dan tarikh tutup penyertaan adalah pada 31 Julai 2011 jam 12.00 tengah malam


meh kita tengok banner dia dulu ekh..

Link

boleh klik banner tu untuk maklumat lanjut :)

saya nak ucapkan lah selamat hari lahir pada 4 orang blogger..
wish u all gud luck..
nak juga lah jumpa blogger same tarikh cam korang..
kalo dapat yang same tahun lagi best :)

korang nak kenal x tak dengan diaorang..
meh cini

Sunah Sakura - 31 Julai 1987
cik pulau - 31 Julai 1988
CiKaLi - 31 Julai 1989
gadis melayu - 31 Julai 1990


p/s : bezday saya nanti ada orang tak nak wish n bagi hadiah