awak disana..tq jadi followers saya..

Friday, July 15, 2011

Blogku belum popular..

sebenarnya aku tengok nama orang yang wat segmen ni ala² cute gitu..lulu..
alahai macam nama ana lulu..dengan ada bunga matahari lagi..yaaww..
hehehhe..

korang nak join..jom..klik hearder pon boleh..tak pon korang klik sini

alalalla..malu sey duk nak cerita nak join pon malu ni hah..

ok sebab kenapa tak popular sebab aku ni bukanlah bintang popular...macam mana nak popular (cerita kat blog plak merapu..wei mana ada orang nak baca kalo cerita diri sendiri..cet ) sebab tu lah tak boleh nak popular

kalo bakal popular tu lagi mustahil..
kucing bertanduk pon tak popular lagi tau :)


p/s : hah..korang kutuk saya yeahh




update : harap maaf dengan setiap kesalahan ejaan..saya memang mengalami masalah tersebut..biasalah kanak-kanak ribena :) awak boleh tinggalkan komen kalo nak ye..klik komen diatas..mari komen :)

6 comments:

Marina said...

Blog tak popular datang melawat...

Jom melawat blog tak popular
Blogku Belum Popular

et said...

hi miezmira

salam kenal

japilla said...

jalan jalan sini dari segmen yang sama :D

norhatizahmohamed said...

mari memfofularkan belog (:

hit me back okay (=

cik mira jew said...

salam kenal semua :)
thanz sudi singgah

Fara said...

melawat ke sini..dari segmen yg sama..jom ziarah ke blog ku juga...salam kenal..follow me back yer cik mira..