Blogku belum popular..

12:51:00 PM

sebenarnya aku tengok nama orang yang wat segmen ni ala² cute gitu..lulu..
alahai macam nama ana lulu..dengan ada bunga matahari lagi..yaaww..
hehehhe..

korang nak join..jom..klik hearder pon boleh..tak pon korang klik sini

alalalla..malu sey duk nak cerita nak join pon malu ni hah..

ok sebab kenapa tak popular sebab aku ni bukanlah bintang popular...macam mana nak popular (cerita kat blog plak merapu..wei mana ada orang nak baca kalo cerita diri sendiri..cet ) sebab tu lah tak boleh nak popular

kalo bakal popular tu lagi mustahil..
kucing bertanduk pon tak popular lagi tau :)


p/s : hah..korang kutuk saya yeahh



You Might Also Like

6 Comment