day 1 cabaran 30 hari : lagu yang anda dengar hari ini :)

12:40:00 PM

mata belum sempat terbuka aku dah dengar lagu ni
heart skip a beat - lenka
sebabnya..agghhh fon berbunyi menandakan ada orang call..
lepas tu lagu ni plak..
kissing you - miranda cosgrove
menandakan ada orang anta sms plak...
:)
lepas tu buka blog dengar lagu ni
hold my hand - maher zain

love this song

jap lagi buka tv hitz..
dah macam² lagu plak dengar :)

pegh aku ni satu hari tak dengat muzik tak boleh wei..mesti nak dengar..
tadi sambil wat keja umah cikit dengar lagu ni

perpisahan - aizat

so korang..lagu apa plak yang korang dengar hari ni?

p/s : wah rindunya nak lepak ngan member kat kolej g melalak :)
korang boleh g kat sini tuk tengok lirik lagu yang best



You Might Also Like

2 Comment