awak disana..tq jadi followers saya..

Tuesday, July 12, 2011

day 1 cabaran 30 hari : lagu yang anda dengar hari ini :)

mata belum sempat terbuka aku dah dengar lagu ni
heart skip a beat - lenka
sebabnya..agghhh fon berbunyi menandakan ada orang call..
lepas tu lagu ni plak..
kissing you - miranda cosgrove
menandakan ada orang anta sms plak...
:)
lepas tu buka blog dengar lagu ni
hold my hand - maher zain

love this song

jap lagi buka tv hitz..
dah macam² lagu plak dengar :)

pegh aku ni satu hari tak dengat muzik tak boleh wei..mesti nak dengar..
tadi sambil wat keja umah cikit dengar lagu ni

perpisahan - aizat

so korang..lagu apa plak yang korang dengar hari ni?

p/s : wah rindunya nak lepak ngan member kat kolej g melalak :)
korang boleh g kat sini tuk tengok lirik lagu yang best




update : harap maaf dengan setiap kesalahan ejaan..saya memang mengalami masalah tersebut..biasalah kanak-kanak ribena :) awak boleh tinggalkan komen kalo nak ye..klik komen diatas..mari komen :)

2 comments:

Sofea Lang said...

lagu miranda cosgrove mmg kesukaan ak..1 hit wonder.

cik mira jew said...

:)