awak disana..tq jadi followers saya..

Wednesday, July 13, 2011

BLOG DIPERLUKAN ..SEGERA !

hah..nampak je header korang mesti dah kenal sape kan..
sape lagi kal bukan abang ben kite ni.
aku sekarang duk tengah angau menjoin segmen dia..
lagipon alang² duk saje je kat umah ni..macam² segmen lah aku join..
cuba kang kalo dah keja..
nak on en lappy ni pon entah sempat entah tidak..apakan lagi nak log in blog o fb..
kalo fb ok lah gak nak on kat fon..kalo blog..kurang masyuk r kalo kat fon.xpuas..

ok..sape² nak join segmen abang ben kite ni klik sini ekh..klik header pon boleh..



Link

update : harap maaf dengan setiap kesalahan ejaan..saya memang mengalami masalah tersebut..biasalah kanak-kanak ribena :) awak boleh tinggalkan komen kalo nak ye..klik komen diatas..mari komen :)

13 comments:

Elih Japahar said...

Terjah blog ni dgn segera..:)

http://elihjapahar.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html

Yayan said...

BW dan join segmen abg BA ..

jemput singgah dan follow sini kalau sudi ..

http://izyannadira.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html

cik mira jew said...

tq :)

Norhisham Nordin said...

datang dari segmen BA... url anda terpilih sbg salah sorg ahli pasukan...

Giler Bola..!! Malaysia vs Arsenal

cik mira jew said...

yyeeaahhh...
tq yehh

H.J said...

kamu sy lantik sebagai pemain rizab dalam team mesia sempena segmen gila bola ben..hehe

farahin nasir said...

salam..
singgah dari no.7 list MTT utk segmen abg BEN..
maaf terlewat sket..
selamat berbelog..
jom sepak2 bola.. hee..
jmput singgah CERITERA KISAH.. :)!!

Areliff said...

Hye singgah sini..pinjam name utk buat entry ye :)
http://www.areliff.com/2011/07/giler-bola-malaysia-vs-arsenal.html

POP said...

singgah dari segmen BA sambil follow blog ini :)

http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/07/blog-diperlukan-segera.html

cik mira jew said...

thanz sudi singgah..
n thankz gak mention nama saya sebagai pemainbola tuk segmen abg ben :)

Amy Syaquena said...

singgah dari segmen Abang Ben sambil follow blog sini (",)

cik mira jew said...

tq :)

wanie wonek said...

singgah n follow sini ea